He is a Dangerous Man






8 σχόλια:

  1. ωρραίος!

    και wanted!!

    καλο βράδυ !!!

    υσ. τελεια κ τα 2 τραγουδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Christine, the Elf... και πρόσεχε τις συναναστροφές σου στο διαδίκτυο, έχω ακούσει ότι κυκλοφορούν επικίνδυνοι άνθρωποι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=RZeaBwDmN2E&feature=PlayList&p=CEA36966C3568265&playnext=1&playnext_from=PL&index=49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε πείραξε ο χαρακτηρισμός "επικίνδυνος". Εγώ τουλάχιστον θα το θεωρούσα υπέρτατη τιμή. Φυσικά και είσαι επικίνδυνος αφού οι απόψεις σου θέτουν εν κινδύνω την υπέρτατη βλακεία και το απόλυτο τίποτε.
    "Στο παρά πέντε-στο παρα πέντε, ζήτω το vivere pericolosamente!"
    Παρακαλώ να πέσει στο τζουκ-μπόξ το σχετικόν.
    http://www.youtube.com/watch?v=xomIq-OfeHM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?v=ega7e2wRp90
    JUNIOR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επικύνδυνοι είναι οι άλλοι......οι ''ξερόλες'', τελικά ζούμε σε Δημοκρατική χώρα με ελευθερία λόγου, ή όχι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται ότι έχασα αρκετά τεύχη κατά την διάρκεια της αναγκαστικής αποχής μου. Μάλιστα...

    Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι, apriori, κατά της ανωνυμίας. Ούτε καν κατά της κουκούλας. Σε πολλές περιπτώσεις υπερασπίστηκα το δικαίωμα στα παραπάνω. Άσχετα αν, κάτω από την κουκούλα, μαζί με τους εξεγερμένους κρύβονται και οι ρουφιάνοι.

    Επίσης, να διευκρινίσω ότι δεν θεωρώ εαυτόν καλό φωτογράφο, ούτε καν μέτριο. Ένα μάτσο χάλια, παρότι λατρεύω την φωτογραφία. Όμως νομίζω ότι καταλαβαίνω τρία πράγματα και προσπαθώ να τα κάνω πέντε (τα πράγματα που καταλαβαίνω).

    Αλλά: επειδή αυτή η κουβέντα δεν αφορά μόνο τον Novus ή κάποιους ιστότοπους. Επειδή - για μένα - δεν αφορά μόνο την φωτογραφία ή έστω μόνο την τέχνη.

    Επειδή - για μένα - αυτή η κουβέντα αφορά συνολικά τον τρόπο που πορευόμαστε και που στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα. Αφορά την αξιοπρέπεια και το ήθος. Την αντίσταση στην ισοπέδωση, την αμερικανιά, στο όλα ίδια είναι, όλα καλά, όλα σχετικά, όλα για την πλάκα. Σε όλα αυτά τα ιδεολογήματα - τσιχλόφουσκες που μαλακεύουν τον άνθρωπο και τον μεταλλάσουν σε άχρωμο, άοσμο και υποταγμένο χυλό.

    Επειδή - για μένα - αφορά τις διαχωριστικές γραμμές που (πρέπει να) τραβάμε στην ζωή μας και βάσει αυτών επιλέγουμε το που να σταθούμε...

    Για όλα αυτά τα επειδή... αγαπητέ Novus, σε παρακαλώ να με θεωρήσεις μέλος της "ελιτίστικη παρέας σου".

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Επειδή - για μένα - αυτή η κουβέντα αφορά συνολικά τον τρόπο που πορευόμαστε και που στεκόμαστε απέναντι στα πράγματα. Αφορά την αξιοπρέπεια και το ήθος."

    Νίκο, σ' αυτό το σχόλιό σου, μέσα σε λίγες γραμμές τα λες όλα, προσδιορίζεις με ακρίβεια και βάθος σκέψης αυτό που λέγεται "στάση ζωής".

    Μεγάλη μου τιμή να σ' έχω στην παρέα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή