Once You used to love Me




3 σχόλια:

  1. μ εκανες να ξεσκονησω τα audio cd απ το περιοδικο ''audio'' που για 40 μηνες (δυστυχως μονο) παρουσιαζε μουσικες επιλογες του αργυρη ζηλου. εκει γνωρισα την απιστευτα αγωνιωδη μουσικη και τον απιστευτα αγωνιωδη ρυθμο που μας παρουσιασες και που ταιριαζει τοσο πολύ με τον τιτλο-στιχο του τραγουδιου.

    Δεν εχω την αντιληψη να ξεχωρισω αυτό που ξεχωρισε ο Louis-s στα βλεμματα της φωτογραφιας σου. Το μονο που ξερω, ότι ετσι γινεται σχεδον παντα. Γι αυτό οι συμβουλες στα παιδια μου, τους φιλους τους, τους νεους που συναναστρεφομαι είναι να ερωτευτουν οσο πιο πολύ και πιο δυνατα μπορουν. Αλλα όταν ερθει η ωρα της αποφασης για τον συντροφο τους, να διαλεξουν τον καλυτερο φιλο-η τους, την καλυτερη γι αυτους επικοινωνια. Και γιατι όχι, να κοιταξουν και το συπληρωματικο, διπλα στο δικο τους αναγκαστικο dna, που θελουν να εχουν τα παιδια τους. Ότι εχει σχεση γυρω ''απ το σεξ'' είναι αυτό που θα μεινει. Μονο ετσι πιστευω μπορει να κρατησει μια αγκαλια..

    Δυο μουσικες και από μενα από αυτά τα cd που ξεσκονισα. Ειδικα το δευτερο, ηχογραφημενο στον ζεστο χωρο ενός σπιτιου. Ακουγονται τα παιδια, ο βηχας τους..
    http://www.youtube.com/watch?v=4vpcMnqLKLo&feature=PlayList&p=7E84BE278C784334&playnext=1&playnext_from=PL&index=5
    http://www.youtube.com/watch?v=gxii9Y4q4Lk

    Ξερω ότι δεν στεκω και πολύ καλα :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήτσο τα cd αυτά τα έχω όλα! Πολύ καλές οι επιλογές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ok, την έκανα την cannon.....έβαλα το χεράκι μου και οκ, πήρα και τις φώτο, όλα καλά, ρίξε μια ματιά στο blog να δεις τί έκανα....καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή