Λύπη το Νόημα


Αγαπητέ γιατρέ, εμένα μου λύπη το νόημα (εμπρός, όνειρο, πιστό μου βόδι).

Κι επειδή η στίξη είναι σημαντική (ενίοτε), ακριβώς όπως και η ορθο-γραφία, δεν θα ήθελα το παραπάνω να γίνει "εμπρός! όνειρο, πιστό μου βόδι" και τα λοιπά, και τα λοιπά.

Ενισχυτική της θλίψης και η φωτογραφία (και παρακαλώ ο mitsosbmx43 να μην πει τπτ)

Α! και ένα τραγουδάκι

6 σχόλια:

  1. Ειλικρινά λυπάμαι που θα αναγκαστώ να ξεπεράσω την φωτογραφία και να σταθώ σε αυτό το απαράδεκτο από κάθε μα κάθε άποψη θέαμα που βλέπω μπροστά μου: Ανεγκέφαλος γονιός (?) σύρει τα παιδάκια του να "προσκυνήσουν" (?) το "ιερό" (?) σκήνωμα (βλ.κουφάρι) ενός θρησκευτικού (?) τοπικού "ηγέτη" (?) ο οποίος σε μιά κρίση "ταπεινότητος" θα περάσει τον Ρουβίκωνα με τα ολόχρυσά του άμφια.(άλλο παράλογο αυτό).Αν στο έπιπλο μέσα ήταν ο Αγιατολλάχ Χομεϊνί θα "γελούσαμε".Αν ήταν ο μάγος της φυλής Καμπούκου (υπάρχει τέτοια φυλή?) θα κουνούσαμε το κεφάλι.Επειδή όμως το κουφάρι αυτό ανήκει σε μάγο δικής μας παραγωγής κουβαλάμε και τα μωρά πάνω από το μαόνι.Έτσι γιά να φάνε μιά φρίκη από μωρά και να μάθουν να σέβονται.
    Αν ήμουν κοινωνικός λειτουργός πιθανόν θα φρόντιζα ο ανεγκέφαλος αυτός κύριος να χάσει την επιμέλεια των παιδιών του διότι τα υπέβαλλε σε μιά απολύτως βάρβαρη και φρικτή διαδικασία. Εκτός και αν τα ντόπια μας τοτέμ είναι "καλύτερα" από αυτά των αδελφών μας ισλαμιστών ή των ξαδελφών μας Άφαρ.
    Αυτή η χώρα δεν έχει καμμιά ελπίδα.
    Καμμιά.
    Αδέλφια μου σκουλήκια καλή όρεξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς από κάποιο δικό μου λάθος χειρισμό, το πρώτο σχόλιο έμεινε ανυπόγραφο.Επανορθώνω.
    Παύλος Κιρκασίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπα και γω...
    -Αφού τον αναγνώρισα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ αποφεύγουμε τις κηδείες δικών μας προσώπων, θα πάμε τα παιδιά μας σε ανθρώπους που οκ, μπορεί να είχαν μία θέση αλλα αυτό δεν τους κάνει ''Άγιους''!!!! συμφωνώ απολύτως, το βρίσκω απαράδεκτο....τελείως απαράδεκτο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ο/Η Κάτε είπε...
    Εδώ αποφεύγουμε τις κηδείες δικών μας προσώπων,"

    Καλέ μόνο των δικών μας προσώπων?
    Εδώ αποφεύγουμε ακόμη και την δική μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και να σκεφτείς Παύλο ότι κάποιοι "δικοί" μας κουβαλούσαν τα παιδιά τους να προσκυνήσουν κουφάρια, όχι φρέσκα όπως αυτό της φωτογραφίας, αλλά από δεκαετίες βαλσαμωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή